Innerwheel Dronten reikt checks uit

Er is weer een mooie opbrengst geweest met de verkoop van vogeltaarten, kerstbroden en accessoires. Daarmee steunt onze serviceclub jaarlijks een aantal goede doelen.

Dit jaar hebben we een bijdrage kunnen uitreiken aan drie stichtingen:

  • Stichting langs de Zijlijn een cheque van €2500. Deze stichting zet zich landelijk in voor kinderen die opgroeien met een ouder, broer of zus met kanker. De Stichting organiseert onder andere elk jaar een landelijke dag in Dronten voor gezinnen die te maken hebben (of hebben) gehad met kanker (zie website https://langsdezijlijn.com)
  • Stichting Jelte een cheque van €1500. Dit is een stichting, die zich inzet voor kinderen en jongeren met een beperking. Innerwheel heeft een bijdrage gegeven voor het inrichten van de Beleeftuin Drakesteyn in Biddinghuizen (zie website https://stichtingjelte.nl/cms/)
  • Het Nationaal Service Project van Innerwheel Nederland “Hart voor Vrouwen” een cheque van €500. Deze stichting zet zich in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. Wereldwijd overlijden de meeste vrouwen aan hart- en vaatziekten (zie website https://www.hartvoorvrouwen.nl/)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *